Köksal'dan Hasandede halkına geçmiş olsun ziyareti

Köksal

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Hasandede belde belediye başkanını ziyaret etti, hasar tespit çalışmaları hakkında bilgi aldı.

MADDİ HASAR VAR

Belde Belediye Başkanlığını ziyaret eden Köksal, burada yaptığı açıklamada, 21 Ağustos’ta Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumunun (MKEK) bir deposunda meydana gelen patlama ile ilgili ön hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Patlamada can kaybının olmamasının sevindirici olduğunu ifade eden Köksal, maddi hasar bulunduğunu ifade etti.

KURUMLARA BİLGİ VERDİK

Köksal “Patlamanın olduğu gece, ev ve iş yerlerinin yanı sıra belediye de maddi hasar meydana geldiğini gördük. Akabinde Kırıkkale Valisi Ali Kolat’ın talimatıyla sabahın erken saatlerinde hasar tespit çalışmaları başladı. Ekipler bölgede iyi bir çalışma yürütmüş. Buraya hem geçmiş olsun ziyareti hem de vatandaşlarımızın başka istek ve ihtiyaçları hakkında bilgi edinmek istedim. Vatandaşlarımızın patlama ile ilgili sorunlarını dinledik ve çözümleri hakkında ilgili kurumlara bilgi verdik” dedi.

SEBEBİ İÇİN BİRAZ ERKEN

Köksal ayrıca “Patlama işi hemen tespit edilemez. Bulunan bulgular, laboratuvar çalışmaları, biraz zaman alır şuanda sebebini söylemek için biraz erken. Savcılık o gece gelerek çalışmalarını yaptı. Kurum ise kendi içinde araştırmalarını yapıyor” şeklinde konuştu. TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Köksal ve beraberindeki belde Belediye Başkanı Malik Ejder Coşkun ile esnaf ve vatandaşları ziyaret ettiler.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ